Ons beleid geldt voor 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig. 

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en binnen 2 weken na positieve bevestiging automatisch gecrediteerd op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze. 

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing) 

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening. Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via order@diknek.be. 

Geschenken 

Als het artikel bij aankoop als cadeau is aangemerkt en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u voor de waarde van uw retourzending een tegoedbon. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd. 

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten versturen om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de gever van het cadeau en zal hij/zij op de hoogte worden gesteld van je retourzending. 

U zult verantwoordelijk zijn voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken. 

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je geruilde artikel je bereikt variëren. 

Als u een artikel van meer dan €75 verzendt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.