FAQ

Over diknek

99% ja. Wij zijn Belgische oprichters, geboren in België, opgegroeid in België, producerend in België, met een Belgische partner, gebruikmakend van in België gemaakte kartonnen dozen en etiketten. Alleen onze flessen worden niet in België gemaakt, maar al de rest wel.

Vraag het hem op Social Media, misschien antwoordt hij…

over de sauzen

Ten eerste, controleer de datum op de fles. Ten tweede, als u het geopend in een koele koelkast bewaart, kunt u zo lang doorgaan als de geldigheidsdatum op de fles. Wij gebruiken de beste productietechnieken in onze klasse, waardoor uw producten lang veilig blijven.

Nou, we hebben het makkelijk gemaakt, je kunt het zien op de etiketten
en op onze website. We volgen de 1169/2011
richtlijnen, en helpen u visueel te zien of onze sauzen
de volgende elementen bevatten :

  • Glutenbevattende granen: tarwe (inclusief spelt en kamut), rogge, haver en gerst
  • De schaaldieren
  • Eieren
  • Vis
  • Pinda’s
  • Sojabonen
  • Melk
  • Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten,
    paranoten, pistachenoten
  • Selderij
  • Mosterd
  • Sesamzaad
  • Zwaveldioxide
  • Lupine
  • Weekdieren

Behalve de Trappist, zijn ze dat allemaal.

Wij werken met externe partners, de standaard is next-work-day of max 3 dagen. Als u uw bestelling niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op info@diknek.be

Onze eieren zijn gepasteuriseerd, dus ja, dat kan!